Date de contact
TopSoft Magic 3.0
TopSoft ENGLobe
TopSoft Dr.Prono
TopSoft Expert Loto 6.49
TopSoft Expert Loto 5.40
Informații despre preț, modalitate de comandă

 

Vreau si eu programul
Trimit e-mail spre TopSoft
In cateva randuri, descrierea programului ................Daca va grabiti, tipariti pagina si o cititi mai tarzaiu.
 
Clic pe pachetul dorit pentru mai multe informatii
  Descriere TopSoft Dr. Prono:

De ce aveți nevoie de acest program ?
sau
Cum să jucați aceeași schemă plătind de 10 ori mai puțin !
sau
Cum să jucați de aceiași bani o schemă de 10 ori mai puternică!

Acest program trebuie văzut ca un instrument care vă ajută să jucați o schemă plătind mai puțin sau să jucați scheme mai puternice de aceiași bani. Deși pare evident, totuși, subliniem faptul că acest program nu ghicește și nici nu calculează rezultatul unui meci, pentru că acest lucru este imposibil, dar el face în mod corect următoarele:
1. Generează scheme condiționate, adică scheme în funcție de condițiile pe care le indicați, astfel că generează orice schemă posibilă. Zeci de cărți cu scheme de Pronosport sunt doar o infimă parte din ce se poate realiza cu acest program.
2. Verifică schemele atunci când se cunoaște rezultatul real.
3. Dictează schemele cu voce feminină sau masculină, după cum doriți, astfel că puteți completa buletinele Pronosport într-un mod foarte plăcut și fără greșeli.
4. Listează schemele la imprimantă într-un format grafic care face completarea manuală a buletinelor mult mai ușoară, variantele fiind grupate pe buletine.
5. Completează efectiv buletinele la imprimantă.

Care este principiul de bază al acestui program ?
Se știe că este foarte greu de ghicit care va fi rezultatul unui meci, cu atât mai greu este să știm exact ce se va întâmpla în 13 meciuri de la un concurs Pronosport. Așa stând lucrurile, am plecat de la faptul că, dacă ne este greu să spunem care va fi rezultatul, poate va fi mai ușor să indicăm ce nu se va întâmpla în cele 13 meciuri. De exemplu, sigur nu vor pierde toate echipele acasă, și se pot imagina și alte situații de genul acesta. Cum, probabil, ați ghicit deja, programul TopSoft Dr.Prono elimină, la indicația dumneavoastră, astfel de situații; ba mai mult, vă permite să limitați surprizele ce pot să apară, grupând pe diferite criterii (pe care le considerați potrivite) meciurile din buletinul Pronosport, astfel încât să reglați fin schema rezultată.

Cum se indică condițiile pentru generarea schemelor ?
Se știe că pe un buletin Pronosport sunt 13 meciuri. Ca să puteți indica condițiile, trebuie să formați niște grupe (ca la un Campionat Mondial de fotbal) cu meciurile la care nu sunteți sigur de rezultat, sau grupe cu toate meciurile dacă nu puteți anticipa corect nici un rezultat. Apoi, la fiecare grupă, indicați numărul minim și maxim de semne de 1, X și 2 care doriți să apară într-o variantă din schema condiționată (puteți indica valorile maxime sau minime pentru fiecare semn). Un alt gen de condiții care se pot impune sunt cele legate de prezența într-o variantă componentă din schemă a unui șir anume. De exemplu, impuneți să nu fie 3 semne succesive de 2 (oriunde pe varianta componentă) etc. În rest, fiecare din cele 13 meciuri, fie că face parte sau nu dintr-o grupă, poate avea orice pronostic, 1, 2, X, 1X, 12, X2 sau 1X2.
Să luăm un exemplu concret. Dacă pe un buletin doriți să jucați următoarele pronosticuri:
1. Milan - Parma 1X2
2. Roma - Piacenza 1X2
3. Sampdoria - Atalanta 1X2
4. Torino - Cagliari X2
5. . . . .
și dacă nu puneți nici o condiție, atunci veți plăti și variantele:
a)
1. Milan - Parma 2
2. Roma - Piacenza 2
3. Sampdoria - Atalanta 2
4. Torino - Cagliari 2
5. . . . .
sau:
b)
1. Milan - Parma X
2. Roma - Piacenza X
3. Sampdoria - Atalanta X
4. Torino - Cagliari X
5. . . . .
sau:
c)
1. Milan - Parma X
2. Roma - Piacenza 2
3. Sampdoria - Atalanta X
4. Torino - Cagliari 2
5. . . . .
și lista ar putea continua. . .
Cele de mai sus înseamnă, bineînțeles, ca toate echipele fie să piardă acasă (varianta a), fie să facă egal (varianta b), fie să nu câștige nici una acasă (varianta c), ceea ce, trebuie să recunoaștem, are șanse destul de mici să se realizeze.
Puteți să evitați variantele de mai sus și multe altele folosind acest program, într-un mod foarte simplu, doar prin punerea celor patru meciuri de mai sus într-o grupă [A] și impunând condițiile: pentru cazul a) - doar două echipe să piardă acasă (adică maxim două semne de 2, nespecificând meciurile); cazul b) - doar trei din cele patru meciuri să se încheie la egalitate (adică maxim trei semne de X) etc. Spunem că aceste patru meciuri fac parte din grupa [A], a cărei descriere este următoarea [1: 0 - 3] [X: 0 - 3] [2: 0 - 2], adică maxim trei de 1, maxim trei de X și maxim doi de 2. De menționat faptul că impunerea acestor condiții cu ajutorul programului este mult mai simplă decât explicarea lor.
În concluzie, ca să terminăm exemplul început mai sus, dacă folosiți programul, pentru aceste trei triple și o dublă plătiți mai puțin.
Cu acest program s-au obținut reduceri de 10 ori și chiar mai mari față de schemele necondiționate.
Bineînțeles că ați putea face acest lucru cu creionul pe hârtie, dar în mult mai mult timp. De exemplu, încercați o schemă de 4 triple și 6 duble și vă veți convinge! Programul face acest lucru în locul dumneavoastră, cu viteza calculatorului, cu oricâte triple, duble sau soliști, iar cele 13 meciuri de pe un buletin PRONOSPORT pot fi grupate în una, două, trei sau patru grupe: [A], [B], [C] și [D], și fiecare din acestea poate avea propria descriere în sensul celor de mai sus.

De aici se poate descărca manualul de utilizare în format .pdf (1 mb)

Vă mulțumim pentru interesul acordat acestui site.
Dorin Godja,
TopSoft - S.C. Blancatana s.r.l. Timișoara

 

Intrebări, sugestii, comentarii:
(treceți și adresa de e-mail
dacă doriți un răspuns)

 
Download TopSoft PLiC (versiunea 3.2 din 19.01.2006), program PC gratuit. 1 MB, ruleaza sub Windows. Creeaza sau imprima cărti de vizita, etichete, bilete, plicuri postale, sau pentru CD,DVD, cunoaste noile coduri. program gratuit (freeware, 1 MB) de imprimat plicuri poștale sau pentru CD,DVD, imprimă o coală A4 care se îndoaie sub formă de plic.
Programul cunoaște codurile poștale, făcând ușoară imprimarea unei adrese poștale corecte.
Imprimă cărți de vizită, bilete cu numerotare automată,
imprimă etichete pornind de la un model și o listă de produse, prețuri etc.
Poate fi folosit atât pentru uz privat, cât și comercial, se poate transmite prietenilor sau partenerilor (de afaceri).
 
Google
web www.TopSoftWeb.ro
eXTReMe Tracker